Oana Zăvoranu are un frate secret?

Implicată în tot felul de scandaluri, Oana Zăvoranu nu are linişte nici de data aceasta. Şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, vedeta a aflat, de curand, de existenţa unui presupus frate

Implicată în tot felul de scandaluri, Oana Zăvoranu nu are linişte nici de data aceasta. Şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, vedeta a aflat, de curand, de existenţa unui presupus frate din partea tatălui său vitreg, Nicolae Zăvoranu.

Daniel, un bărbat de 36 de ani, de profesie actor, a apărut şi i-a dat viaţa peste cap Oanei Zăvoranu, susţinând că este fratele vitreg al acesteia. El a povestit că mama sa a avut o relaţie cu  Nicolae Zăvoranu în anul 1976, când acesta era un tânăr inginer detaşat la Tulcea.

"Povestea eu am aflat-o la vârsta de 8 ani. De atunci ştiu cine este tatăl meu, iar la 10 ani l-am şi cunoscut", spune Daniel, pentru KanalD.
Motivul apariţiei acestuia este, însă, averea, şi susţine că, el doar îşi cere drepturile.
Mărioara Zăvoranu, văduva lui Nicolae Zăvoranu şi mama Oanei Zăvoranu, a intervenit telefonic revoltată, spunând că nu ştie de existenţa acestui băiat şi exclude posibilitatea împarţirii averii. "Nu ai nici un drept! Dreptul l-am avut doar eu! Să mă lase toţi nebunii".
Nu ştim dacă povestea este inventată sau nu, însă Daniel a adus ca probă certificatul de naştere, unde se vede negru pe alb, că Nicolae Zăvoranu l-a recunoscut ca fiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod