Mihaela Rădulescu revine în televiziune în această vară, la Antena 1

După un an de absență, Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune. Diva va avea rolul de jurat într-o emisiune  care va debuta în această vară pe Antena 1 și care va fi prezentată de

După un an de absență, Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune. Diva va avea rolul de jurat într-o emisiune  care va debuta în această vară pe Antena 1 și care va fi prezentată de Pepe.

Se pare că diva va începe în curând filmările pentru o nouă emisiune produsă și difuzată pe Antena 1. Conform Click,  Mihaela Rădulescu va trebui să facă naveta de la Monaco în cel mai scurt timp pentru a-și spune punctul de vedere în calitate de jurat.  Emisiunea va debuta în acestă vară și va fi prezentată de cântărețul Pepe.

Chiar dacă de revenirea Mihaelei nu se știa nimic până acum, Pepe a cofirmat cu câteva zile în urmă zvornul conform căruia un nou format de emisiune își va face apariția în vara acestui an.

”Este adevărat, o să prezint o emisiune la Antena 1, dar nu pot să dau detalii.

Ce pot să spun este că am un contract de un an de zile cu Antena 1, timp în care voi avea mai multe proiecte TV”, a spus Pepe pentru Click.ro.

Este vorba de o emisiune concurs în care mai multe vedete din showbiz-ul românesc vor fi suspuse mai multor probe. Pentru această producție este nevoie de o piscină, fapt pentru care locația filmărilor va fi la Bacău. Deasemenea va exista un juriu format din vedete importante precum Mihaela Rădulescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod