Drama prin care a trecut Anamaria Prodan după pierderea sarcinii

Deși s-au dus la ecograf pentru a afla sexul copilului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf au primit cea mai rea veste posibilă. Doctorii au constatat că fătul s-a oprit din evoluție și au

Deși s-au dus la ecograf pentru a afla sexul copilului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf au primit cea mai rea veste posibilă. Doctorii au constatat că fătul s-a oprit din evoluție și au programat-o pe impresară pentru avort.

Chiar dacă se știa de la început că poate fi o sarcină cu probleme, dorința impresarei de a avea o fetiță cu antrenorul echipei Steaua a determinat-o să meargă mai departe. Plină de speranță, Anamaria a mers joia trecută la ecograf pentru a afla sexul copilului, dar a primit cea mai urâtă veste posibilă.

Sarcina se oprise din evoluție de trei săptămâni, iar medicii au programat-o de urgență pentru avort.

"Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție în urmă cu trei săptămâni și nu se mai poate face nimic pentru el. Oricât de mult a avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi, au programat-o imediat la un avort, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale", a declarat o sursă pentru WoWbiz.ro.

Pentru că viața vedetei era în pericol, la o zi distanță a fost nevoită să facă avort. Surse care au surprins nefericitul eveniment au declarat că atât Anamaria, cât și soțul ei erau foarte afectați.

"Era și el cu Prodanca.

A încurajat-o și i-a spus că asta este viața și trebuie să meargă mai departe. Să fie puternică. La rândul ei, Anamaria l-a strâns de mână și apoi s-a îndreptat spre sala de operații, unde a intrat pe mâna medicilor."

La aflarea veștii că Anamaria este însărcinată, mama vedetei a sfătuit-o de la început să nu păstreze sarcina pentru a nu-și pune viața în pericol. Cu toate că a fost nevoită să-i respecte decizia, Ionela Prodan nu se aștepta ca temerile să se adeverească.

"Eu am fost în legătură continuă cu fata. Nu ne puteam aștepta la o asemenea tragedie.

Totul era bine. Anamaria nu a pățit nimic, și-a revenit după operație, dar a pierdut copilul. Sunt lucruri care trec și vin în viață. Vă dați seama că suntem distruși", a spus Ionele Prodan pentru Cancan.ro.

Chiar dacă are deja trei copii și a fost nevoită să treacă prin această tragedie, firea luptătoare a impresarei ne face să credem că nu se va opri aici. Ba mai mult, medicii i-ar fi spus vedetei că dacă urmează un tratament, ea va putea rămâne din nou gravidă.

“Prodanca trebuie să ia niște medicamente speciale timp de trei luni, apoi va putea avea din nou copii.

Are uterul bun, s-a cicatrizat și nu o să o mai afecteze dacă va face o cezariană! Important este să meargă pe aceeași linie, să fie puternică și să reziste la presiuni! Să nu se mai enerveze și totul va fi bine și, în curând, poate rămâne gravidă cu o fetiță”, a spus aceeași sursă pentru ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod