Iulia Vântur, presupusa iubită a actorului indian Salman Khan

După ce s-a despărțit de Marius Moga, Iulia Vântur a reușit până ieri să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Conform presei din India,  prezentatoarea Pro TV ar fi

După ce s-a despărțit de Marius Moga, Iulia Vântur a reușit până ieri să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Conform presei din India,  prezentatoarea Pro TV ar fi iubita celebrului actor Salman Khan cu care ar avea o relație de cel puțin un an de zile.

Pentru că Salman Khan este o vedetă cunoscută atât la Bollywood, cât și în întreaga lume, jurnaliștii care îi urmăresc fiecare pas au descoperit că apare tot mai des în compania unei blonde misterioase.

Șocul vine abia în momentul în care presa din India speculează că noua cucerire a starului ar fi nimeni alta decât românca Iulia Vântur.

Se pare că cei doi au fost fotografiați distrându-se de minune unul în compania celuilalt la Taj Lands End, în Bandra. Și chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relația, surse anonime susțin pentru mid-day.com că actorul și Iulia se cunosc de aproximativ doi ani și că de mai bine de un an trăiesc o poveste de iubire.

 "Salman a cunoscut-o în urmă cu doi ani, când a făcut o vizită în străinătate.

Au păstrat legătura, iar acum au devenit extrem de ataşaţi unul de celălalt.

Relația dintre star și româncă a devenit extrem de serioasă. Salman se întâlnește cu Iulia de un an de zile și deja nu mai face eforturi pentru a o ține departe de ochii lumii", spune o sursă pentru ziarul citat, preluat de Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod