Măruţă, dat în judecată de un milionar care îi cere 100.000 de euro

Cătălin Măruţă este dat în judecată de tot mai multe persoane din cauza emisiunii pe care o realizează. Milionarul Cosmin Bălcăcean l-a chemat în instanţă pentru că i-ar fi denigrat

Cătălin Măruţă este dat în judecată de tot mai multe persoane din cauza emisiunii pe care o realizează. Milionarul Cosmin Bălcăcean l-a chemat în instanţă pentru că i-ar fi denigrat imaginea şi îi cere daune de 100.000 de euro.

Emisiunea Happy Hour începe să-şi piardă din farmec din cauza scandalurilor şi subiectelor pe care le promovează. Goana după audienţă este mult mai importantă decât respectarea celor implicaţi fără voia lor în dezbateri publice.

Un astfel de exemplu este milionarul Cosmin Bălcăcean, care a decis să-l dea în judecată pe Măruţă pentru că i-a dezbătut viaţa personală şi i-a distrus imaginea.

În urmă cu un an, Cosmin Bălcăcean şi Dana Bălcăcean aveau să divorţeze cu mare scandal după o relaţie de şase ani, fapt pentru care subiectul a fost preluat de toate televiziunile şi dezbătut la nivel naţional.

Invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruţă, Dana Bălcăcean îşi acuza fostul soţ de violenţă domestică şi de faptul că era terorizată de acesta.

Cei doi au o fetiţă care a rămas în custodia mamei şi despre care se spune că a fost martoră la scenele violente dintre ei.

"Neînţelegerile au început mai mult sau mai puţin de când a apărut fetiţa. Soţul meu m a lovit de foarte multe ori. Mă bătea aproape zilnic. Dădea cu pumni cu picioare cu scrumiere cu ce nimerea. M-a tăiat cu cuţitul şi fetiţa mică a fost martoră. Nu este un bărbat care să îşi întreţină singur copilul. Vreau copilul şi vreau să renunţe la ameninţările cu moartea.

Toată lumea e terorizată de soţul meu şi de oamenii lui", a declarat Dana pentru Happy Hour.
Acţiunea demnă de un scenariu de film avea să transpună lumii întregi detalii şocante din viaţa cuplului Cosmin-Dana. Din acest motiv, milionarul l-a dat în judecată pe Măruţă şi îi cere daune în valoare de 100.000 de euro. Conform WoWbiz.ro, luni a avut loc prima înfăţişare a procesului vedetei de la Pro TV.

"Luni am avut înfaţisare, din partea domnului Maruţă au venit trei avocaţi.

Următoarea înfaţişare va fi pe 2 septembrie. Clientul meu, domnul Bălcăcean, cere 100.000 de euro daune pentru denigrarea imaginii. În emisiunea dânsului, domnul Măruţă nu s-a mărginit să prezinte faptele, ba chiar a şi emis judecăţi de valoare, despre care noi credem că au prejudiciat imaginea clientului meu!", a ne-a declarat avocatul milionarului pentru WoWbiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod