Cine este noua iubită a impresarului Innei şi cum s-au combinat cei doi?

Se pare că despărţirea de Inna nu i-a adus prea multă suferinţă lui Lucian Ştefan. Chiar dacă au fost împreună zece ani, impresarul cântăreţei si-a găsit rapid o altă parteneră.

Se pare că despărţirea de Inna nu i-a adus prea multă suferinţă lui Lucian Ştefan. Chiar dacă au fost împreună zece ani, impresarul cântăreţei si-a găsit rapid o altă parteneră. Tânara are doar 19 ani şi a avut o relaţie cu Bogdan Vlădau, cel prin intermediul căruia cei doi s-au şi cunoscut.

În urmă cu doar două săptămâni, impresarul Innei, Lucian Ştefan, s-a cuplat cu o tânără de doar 19 ani şi a dat-o uitării complet pe Inna. Conform ziarului Click, pe noua parteneră a acestuia o cheamă Maria Bălan, are doar 19 ani, cochetează cu modelingul şi este elevă la liceul "Nicolae Tonitza" din Bucureşti.

Chiar dacă la început erau doar zvonuri, acum relaţia celor doi a fost confirmată de însăşi Maria.

Cu toate că a oferit puţine detalii, tânăra a recunoscut povestea de dragoste şi a declarat că îl iubeşte pe fostul partener al Innei.

"Sunt un copil, nu-mi place lumea asta. Am intrat în ea fără să-mi doresc. Dacă sunt cu acest om, voi ce deduceţi? Normal că-l iubesc şi că sunt fericită", a spus Maria Bălan pentru Click.ro.

De precizat este faptul că tinerica nu este chiar o necunoscută, aceasta fiind iubita manechinului Bogdan Vlădău până acum o lună. Se pare că pe parcursul relaţiei care a durat un an şi jumătate, chiar Bogdan i-a prezentat-o pe Maria impresarului, în contextul în care acesta vroia o carieră şi în muzică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod