Mihaela Rădulescu, la 44 de ani, disperată să-şi arate formele

Deşi nu mai este activă ca înainte, diva de la Monte Carlo reuşeşte să încarce paginile tabloidelor cu ţinutele pe care le poartă. Miercuri seara, Mihaela Rădulescu a reuşit încă o dată

Deşi nu mai este activă ca înainte, diva de la Monte Carlo reuşeşte să încarce paginile tabloidelor cu ţinutele pe care le poartă. Miercuri seara, Mihaela Rădulescu a reuşit încă o dată să şocheze din cauza alegerilor vestimentare.

Gazda unei eveniment monden, vedeta a purtat o rochie creată de Dana Budeanu criticată de mulţi care au considerat-o prea îndrăzneaţă pentru a putea fi purtată de o femeie la 44 de ani. Mihaela a vrut neapărat să-şi arate formele şi ales o rochie foarte transparentă, cu vedere la lenjeria intimă.

Mândră de alegerea sa, diva a postat poze pe site-urile de socializare în care îşi arăta ţinuta.

Tot din cauza ţinutelor extravagante, Mihaela a primit critici şi din partea altor vedete. În emisiunea sa, "Un Show Păcătos", Dan Capatos a lansat şi el un atac la adresa divei, deranjat de o serie de articole în care se arată cât de valoroase sunt lucrurile pe care le poartă doamna Rădulescu. "M-am săturat de Răduleasca. Peste tot apare cât costă ce are. A uitat din ce ţară a plecat, din sărăcie?", a spus Dan Capatos, supărat de faptul că s-a scris în presă că vedeta a purtat o pereche de cizme care ar fi costat cât o maşină la mâna a doua.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod