Diana Munteanu, dată afară de la Antena 2. Soţia lui Claudiu Niculescu a rămas fără emisiuni

Iarna a venit cu schimbări majore pentru postul tv Antena 2, unde Diana Munteanu Niculescu, una dintre cele mai vechi prezentatoare ale postului, a rămas fără ambele emisiuni pe care le modera,

Iarna a venit cu schimbări majore pentru postul tv Antena 2, unde Diana Munteanu Niculescu, una dintre cele mai vechi prezentatoare ale postului, a rămas fără ambele emisiuni pe care le modera, "Conferinţa de presă" şi "Face to face".

Potrivit unei surse Libertatea.ro, emisiunile "Conferinţa de presă" şi "Face to face" au fost scoase din grila de programe, iar acest lucru se pare că a afectat-o foarte mult pe Diana Munteanu. "De trei zile Diana plânge non-stop. A înregistrat ultima emisiune pentru 'Conferinţa de presă' şi nu-i vine să credă că nu va mai apărea la Antena 2", a declarat o sursă pentru Libertatea.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, următorii pe lista sunt Andrei Duban şi Oana Mareş care vor fi daţi afară. Singura care va fi păstrată la Antena 2 este Vica, care se pregăteşte pentru o emisiune cu Mara Bănică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod