Iulia Vântur, criticată de indieni că este bătrână şi nu ştie să danseze

Dacă pe celebrul Salman Khan l-a cucerit rapid, cu jurnaliştii indieni nu a avut acelaşi succes. Blonda de 33 de ani a lansat recent melodia "Ummbakkum", parte a peliculei "O Teri", realizată de

Dacă pe celebrul Salman Khan l-a cucerit rapid, cu jurnaliştii indieni nu a avut acelaşi succes. Blonda de 33 de ani a lansat recent melodia "Ummbakkum", parte a peliculei "O Teri", realizată de cumnatul lui Salman Khan. Din păcate, spectatorii nu au fost impresionaţi nici de vocea vedetei, nici de dans.

Prestaţia româncei nua fost pe placul indienilor, care o consideră prea bătrână pentru astfel de apariţii. "Iulia nu prea le are cu dansul şi e cu mult mai în vârstă faţă de toţi ceilalţi din videoclip, iar asta se vede," au scris ziariştii indieni, potrivit Libertatea.ro.

Surse de pe platourile de filmare ale peliculei "O Teri", producţie care reprezintă debutul Iuliei Vantur la Bollywood, au declarat că celebrul actor a cerut să vizioneze videoclipul înainte ca acesta să fie difuzat, lucru pe care nu l-a mai făcut cu vreo altă protejată de-a lui, lansată la Bollywood. "Salman a văzut înregistrarea înainte să fie lansată. A participat chiar şi la editarea ei. A vrut ca totul să fie perfect".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod