Bianca Drăguşanu a divorţat astăzi de Victor Slav! Căsnicia a durat 6 luni

După o jumătate de an de dragoste şi scandal, cea mai mediatizată căsătorie a ajuns la final. Ţinându-se de mână, cei doi soţi s-au prezentat astăzi la notar pentru desfacerea

După o jumătate de an de dragoste şi scandal, cea mai mediatizată căsătorie a ajuns la final. Ţinându-se de mână, cei doi soţi s-au prezentat astăzi la notar pentru desfacerea căsătoriei.

S-au certat aproape două luni, au dat semne că se împacă, iar azi divorţează. După ce au petrecut noaptea împreună, potrivit Click.ro, Bianca şi Victor au venit la notar împreună, purtându-se ca doi îndrăgostiţi care merg să se căsătorească la starea civilă şi nu să divorţeze.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, după nouă luni de relaţie. La scurt timp după nuntă au şi apărut zvonurile despre divorţ. Cei doi au decis să se despartă după scandalul iscat în ianuarie, când Bianca a petrecut patru zile, la Paris, alături de fostul iubit, Adrian Cristea. "Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez", declara Victor după aflarea aventurii soţiei lui la emisiunea lui Măruță de la Pro TV. "Atât timp cât soţul tău nu ştie de tine patru zile, pentru mine este suficient. Da, o să divorţez. Sunt un om demn, un om care nu a vorbit niciodată urât despre fostele iubite şi nu o voi face nici acum", a mai adăgat Victor.

sursă foto: capturi România TV

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod