Încă un divorţ neaşteptat în lumea mondenă!

După 16 ani de căsnicie, Marina Almăşan şi Victor Socaciu divorţează. Motivul e unul vechi de când lumea: infidelitate. Se pare că, Marina are o aventură cu un prosper om de afaceri, din

După 16 ani de căsnicie, Marina Almăşan şi Victor Socaciu divorţează. Motivul e unul vechi de când lumea: infidelitate. Se pare că, Marina are o aventură cu un prosper om de afaceri, din Timişoara. Infidelitatea vedetei tv l-a determinat pe Victor Socaciu să divorţeze de ea.

Povestea dintre Marina Almăşan şi miliardarul timişorean, Georgică Cornu, a început pe 10 noiembrie 2011, când vedeta tv şi omul de afaceri au participat la Balul Speranţei, organizat an de an la Timişoara.

La acel eveniment caritabil, Marina Almăşan a fost prezentatoare.

De atunci, cei doi nu mai pot trăi unul fără altul. Mai mult, Georgică Cornu susţine că o iubeşte la nebunie pe Marina şi că "este o femeie deosebită, frumoasă, serioasă şi cu principii. Nu-mi e ruşine să ies cu ea în lume. Eu sunt în divorţ, ea s-a despărţit deja, aşa că ne putem vedea de viaţa noastră. Când va veni momentul, am să o cer în căsătorie", spune Georgică Cornu.

De cealaltă parte, Marina Almăşan a declarat că nu o altă relaţie este motivul divorţului dintrea ea şi Victor Socaciu şi că eşecul mariajului lor este vechi de 10 ani.

"Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani", a declarat vedeta tv.

Care sunt motivele acestui divorţ? Probabil, adevărul este doar de ei ştiu. Cert este că încă o familie fericită, solidă în aparenţă, s-a destrămat. Asta nu poate decât să ne întristeze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod