Burlacul Vladimir Drăghia este un fiţos!

Despre Vladimir Drăghia, protagonistul show-ului Burlacul, s-au scris multe. Ba că ar fi combinat cu producătoarea emisiunii (nimeni alta decât Augusta Lazarov), ba că s-a certat cu mai multe

Despre Vladimir Drăghia, protagonistul show-ului Burlacul, s-au scris multe. Ba că ar fi combinat cu producătoarea emisiunii (nimeni alta decât Augusta Lazarov), ba că s-a certat cu mai multe concurente, în spatele camerelor de filmat.

Însă, ceea ce mi-a ajuns la urechi, zilele acestea, depăşeşte cu mult bârfele de până acum. Se pare că rebelul actor nu este "mulţumit" de niciuna dintre pretendentele participante la emisiune. Fie că sunt prea urâte, fie prea grase sau  pur şi simplu "neîngrijite"...

cert este că nicio fată nu este suficient de bună pentru Vladimir.

Realizatorii emisiunii se tot chinuie să-l convingă să fie mai drăgăstos cu fetele, să le sărute mai des sau să fie mai "atent" cu tinerele care visează la un loc în inima sa, însă el e mai rece decât un gheţar. Nimic nu-l impresionează, nimic nu-l atinge, nimic nu e pe gustul său.

Nu pot să nu mă întreb, oare acest Burlac este mai greu de cucerit din cauza faptului că e un tip mai pretenţios din fire sau inima lui este ocupată de altcineva (poate chiar de şefa lui, aşa cum se zvoneşte), iar bietele fete, de la emisiune, habar nu au că nu mai au loc în ea?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod