Andreea Raicu şi Tudor Chirilă formează iar un cuplu?!

Se pare că frumoasa Andreea Raicu şi controversatul Tudor Chirilă sunt iar împreună. Zvonul a pornit de la o poză, apărută pe pagina de facebook a Andreei. Instantaneul cu pricina, în

Se pare că frumoasa Andreea Raicu şi controversatul Tudor Chirilă sunt iar împreună. Zvonul a pornit de la o poză, apărută pe pagina de facebook a Andreei.

Instantaneul cu pricina, în care cei doi zâmbesc larg la aparat, a fost făcut la Gala Premiilor Gopo, chiar de Roxana Voloşeniuc (cea mai buna prietenă a Andreei)... iar comentariul pozei este unul pe măsură: "Roxana nu s-a putut abţine să nu imortalizeze întâlnirea de gradul zero :)".

După o asemenea poză (în care Andreea radiază de fericire, iar Tudor are pe faţă un zâmbet timid şi plin de emoţie) si un astfel de comentariu, noi nu putem decât să sperăm că cei doi s-au împăcat şi că, de această dată, vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Sunt foarte frumoşi amândoi şi trebuie să vă mărturisesc că nu m-am putut abţine şi am dat şi eu un like pozei de pe wall-ul Andreei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod