Andreea Marin zice ca nu se teme de încă un divorţ! Aşa sa fie?

Zâna susţine că un divorţ de actualul soţ, Ştefan Bănică junior, nu ar reprezenta pentru ea sfârşitul lumii. Ba mai mult, Andreea spune că a ajuns într-un moment al vieţii sale în care

Zâna susţine că un divorţ de actualul soţ, Ştefan Bănică junior, nu ar reprezenta pentru ea sfârşitul lumii. Ba mai mult, Andreea spune că a ajuns într-un moment al vieţii sale în care priveşte foarte detaşat acest subiect.

Aflată la a doua căsnicie, diva nu se mai sperie atât de uşor când vine vorba despre un divorţ. Pentru Andreea Marin mai importantă este sănătatea decât o despărţire de actualul soţ, Ştefan Bănică junior. Binenţeles că moldoveanca nu-şi doreşte un asemenea eveniment în viaţa ei, însă dacă ar fi să se întâmple nu ar fi ceva care să o dărâme.

"Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă; am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc", a declarat Andreea, pentru revista Unica.

Acuma nu ştiu de ce a ţinut zâna să facă o astfel de declaraţie...

oare îşi pregăteşte terenul sau doar simţea nevoia să iasă cu ceva prin paginile ziarelor? Nu de alta, dar mă  tot întreb: ce o să se facă zâna, acum, când Mihaela Rădulescu se pregăteşte pentru o nouă emisiune?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod