Sylvia şi Andrei de la Alb Negru divorţează amiabil

După o lună şi jumătatea de filaj, Andrei a aflat că soţia sa, Sylvia, îl înşela cu un bărbat de 20 de ani. Cu toate acestea, cei doi au hotărât să divorţeze amiabil şi să-şi

După o lună şi jumătatea de filaj, Andrei a aflat că soţia sa, Sylvia, îl înşela cu un bărbat de 20 de ani. Cu toate acestea, cei doi au hotărât să divorţeze amiabil şi să-şi împartă, în mod civilizat, bunurile dobândite în timpul căsniciei.

Încă un divorţ în lumea mondenă. Cântăreanţa Sylvia şi componentul formaţiei Alb-Negru, Andrei Ştefănescu, se separă după trei în care au format o familie. Motivul este unul des întâlnit în lumea showbizu-lui: Sylvia şi-a înşelat soţul.

Povestea extraconjugală a început încă de anul trecut, când Sylvia a filmat videoclipul piesei "Feel in love", în care a apărut un tânăr fotomodel, Iulian pe numele său.

Timpul a trecut, iar relaţia dintre Sylvia şi Iulian s-a transformat dintr-una profesională, într-una mult mai intimă. Şi pentru că soţul a simţit ceva, s-a hotărât să angajeze un detectiv care s-o urmărească. „Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte.
Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile", a mărturisit Andrei.

Şi uite aşa încă un cuplu s-a destrămat, încă un divorţ a captat atenţia presei de scandal. Nu pot să nu ma întreb: cine urmează săptămâna viitoare?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod