Flavia Mihășan este noua vecină de la “Neatza cu Răzvan și Dani”

După plecarea Roxanei Vancea din echipa "Neatza", Răzvan și Dani au pornit în căutarea unei noi vecine care să se potrivească perfect rolului de asistentă. Astăzi, cei doi au decis ca Flavia

După plecarea Roxanei Vancea din echipa "Neatza", Răzvan și Dani au pornit în căutarea unei noi vecine care să se potrivească perfect rolului de asistentă. Astăzi, cei doi au decis ca Flavia Mihășan să le fie alături măcar până la sfârșitul sezonului.

Flavia Mihășan a participat la casting alături de alte sute de fete și s-a făcut remarcată din prima clipă datorită calităților ei fizice, dar și a firii ei nonconformiste.  Proba live pe care a susținut-o a fost marcată de un show incendiar alături de Mihai Bendeac, invitatul emisiunii din momentul respectiv.

Cei doi au dansat lasciv, iar formele apetisante ale blondei l-au făcut pe Bendeac să o sărute cu patimă.

Răzvan și Dani se arată foarte mândri de noua vecină care pare că i-a vrăjit definitiv. Mai mult ca sigur, Flavia va deveni și ea o prezență mondenă, la fel cum s-a întâmplat cu toate asistentele celor doi matinali.

Ba mai mult, noua vecină mai are experiență în televiziune, ea apărând recent în cel mai nou videoclip al lui Adi Sînă și are la activ numeroase apariții în calitate de dansatoare profesionistă.

“E dansatoare profesionistă, se poate metamorfoza în orice look: polițistă, hoață, păpusă Barbie, sirenă, în toate felurile posibile.

Joacă în cele mai tari videoclipuri ale momentului, a fost în clipul lui Adi Sînă. Am decis să rămână alături de noi pentru următoarele luni la Neatza. Vecina noastră este Flavia”, a anunțat Dani Oțil.

La rândul ei, Flavia s-a declarat superfericită și încântată că a ieșit învingătoare dintre atâtea doritoare.

“ Am intrat în super probleme. Cum faceți să vă treziți dimineața? Sunt super fericită, mă simt flatată.  Abia aștept să… Vreau ciocolată în fiecare zi, nu pot fără ea.

Am dorințe mici pentru început”, a declarat noua vecină.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod