Cursa pentru anorexie: Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu se întrec în slăbit

Mai sunt doar 24 de zile până la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, aşa că cele mai importante personaje ale evenimentului sunt în mari pregătiri. Pe lângă lux şi opulenţă,

Mai sunt doar 24 de zile până la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, aşa că cele mai importante personaje ale evenimentului sunt în mari pregătiri. Pe lângă lux şi opulenţă, viitoarea mireasă şi naşa de cununie, Nicoleta Luciu, fac eforturi inumane pentru a arăta perfect.

Nimeni nu credea că se vor căsători, dar iată că evenimentul e din ce în ce mai aproape. Pregătirile sunt în toi, iar divele serii vor fi deopotrivă atât mireasa, cât şi naşa acesteia, Nicoleta Luciu.

Conform Click.ro, Nicoleta Luciu are 53 de kilograme, dar vrea să mai dea jos alte două.

Într-o fotografie postată recent pe pagina personală de Facebook, bruneta probează de zor rochii pentru marele eveniment şi arată o siluetă de invidiat. Cu toate că este foarte slabă după două naşteri, Nicoleta vrea să preia modelul viitoarei fine, riscând să ajungă anorexică.

"Îmi doresc o rochiţă-sirenă, care să-mi permită să mă mişc în voie, să dansez, să mă distrez! Aş vrea să mai slăbesc puţin până la nunta Biancăi, vreo două kilograme. Prin urmare, vor mai fi nişte probe.

Mă ajută foarte mult fetele de la Irenka, Raluca şi Irina, care-mi creează ţinuta, ne înţelegem de minune, sunt foarte simpatice. Au priceput exact ce îmi doresc şi, după probele şi schiţele făcute, sunt convinsă că va ieşi o rochie care va atrage toate privirile", a spus bruneta pentru Click.ro.

Şi chiar dacă este foarte des criticată pentru faptul că a slăbit enorm şi este sfătuită tot mai des să nu îşi pună sănătatea în pericol, Bianca Drăguşanu rămâne tot la 55 de kilograme şi este foarte mândră de ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod