Andreea Mantea şi Ştefan Stan încă se mai iubesc şi vor să se împace

Toată lumea ştie de controversata relaţie dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan, dar nimeni nu mai credea că cei doi se vor împăca. Chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat încă, aceştia

Toată lumea ştie de controversata relaţie dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan, dar nimeni nu mai credea că cei doi se vor împăca. Chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat încă, aceştia s-au întâlnit şi au negociat.

A trecut ceva timp de când s-au despărţit şi nici ei nu mai sperau la o împăcare. Chiar dacă şi Andreea Mantea, şi Ştefan Stan au fost surprinşi în compania altor persoane în tot acest timp, se pare că cei doi nu au putut să dea uitării povestea lor de dragoste.

Totul s-a întâmplat rapid, s-au îndrăgostit, s-au mutat împreună, el a şi călcat strâmb, dar ea l-a iertat, au plâns la televizor şi şi-au jurat iubire, dar tot s-au despărţit într-un final.

Toate aceste episoade nu aveau cum să fie şterse din mintea lor, aşa că au decis să se întâlnească şi să lămurească situaţia.

Conform CanCan.ro, cei doi au fost surprinşi ieşind dintr-o benzinărie, ca mai apoi să stea la un pahar de vorbă pe o bordură din zona Popeşti Leordeni. Întreaga acţiune s-a petrecut la ora 3 noaptea şi ducea spre o posibilă împăcare.

Cum Andreei Mantea i-a mers rău atât pe plan profesional, cât şi sentimental în ultima perioadă, o împăcare cu artistul i-ar ridica puţin moralul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod