Cineva să o oprească pe Iulia Albu! E urgent!

Până acum ceva timp soţia designerului Mihai Albu părea inofensivă. Din dorinţa ei de a fi cât mai... naturală se autodistrugea şi, indiferent de sfaturile pe care le primea din jur, nu voia

Până acum ceva timp soţia designerului Mihai Albu părea inofensivă. Din dorinţa ei de a fi cât mai... naturală se autodistrugea şi, indiferent de sfaturile pe care le primea din jur, nu voia să asculte pe nimeni. În situaţia respectivă, oricine, întreg la cap, ar fi spus: "Frate, să facă ce vrea!".

Problema este că această dorinţă maladivă a ei de a fi naturală începe să le atingă şi pe duduiţele care-i sunt alături. Devenită dintr-o dată din avocat, fashion editor, doamna Albu se ocupă intens de un eveniment de modă ce va avea loc în cadrul magazinului Cocor. Şi, cum îi stă bine oricărui organizator, domniţa face casting mare pentru manechine. Problema este că are nişte cerinţe absolut abulice atunci când vine vorba de măsuri.

Într-o perioadă în care toată lumea încearcă din răsputeri să lupte împotriva anorexiei, o boală care afectează tot mai multe femei, Iulia Albu vrea: "Am solicitat în mod special pentru acest proiect modele cu o talie sub 60 de cm, cu o dimensiune a şoldurilor de maximum 89 de cm şi o înălţime minimă de 1,75m".

Chiar nu o aude nimeni! Chiar nu poate nimeni să o potolească! Chiar poate oricine, cu sau fără studii, să-şi bată joc de nişte domnişoare care au impresia că dacă eşti manechin eşti Mihaela Rădulescu?

Oare Iulia Albu vrea manechine ca:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod