Bianca Drăguşanu, bolnavă de focul...petrecerii

Ne-am obişnuit deja ca la un anumit interval de timp, Bianca să lipsească de la job. Colegii de platou o scuză, spunând că este răcită, însă presa o dă de gol. Cea mai recentă păţanie de

Ne-am obişnuit deja ca la un anumit interval de timp, Bianca să lipsească de la job. Colegii de platou o scuză, spunând că este răcită, însă presa o dă de gol. Cea mai recentă păţanie de acest fel a avut loc săptămâna trecută. Bibi a lipsit de la show pentru că a avut ceva treabă. Oficial a fost bolnavă, neoficial a fost la petrecerea iubitului ei, Adrian Cristea.

Acesta a împlinit zilele trecute 28 de ani şi, aşa cum îi stă bine unui june cu bani, iubită siliconată şi copil dintr-o altă relaţie, a dat chef de fiţe.

După spusele martorilor, evenimentul a avut dublă semnificaţie, pentru că în aceeaşi seară cei doi au sărbătorit şi logodna.

Şampanie aleasă, trabuc, cadouri fine, invitaţi pe măsură, multă veselie.

Ce s-a schimbat viaţa Biancăi. Acum doi ani, în aceeaşi perioadă, îl sărbătorea, la fel de fiţos şi pompos pe Bote, iubitul ei de atunci. Acum, face acelaşi lucru, dar cu alt bărbat...

Să le fie de bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod