Capatos face orice pentru rating!

Incredibil, incredibil, incredibil! Ştiu că banii nasc monştri, dar nu poţi uita de raţiune, de bun simţ, de calitate, chiar dacă faci ... "Un show păcătos". Recunosc, când Dan Capatos s-a

Incredibil, incredibil, incredibil! Ştiu că banii nasc monştri, dar nu poţi uita de raţiune, de bun simţ, de calitate, chiar dacă faci ... "Un show păcătos". Recunosc, când Dan Capatos s-a apucat de presă eu eram undeva prin generală. Ştie mult mai multe decât mine în ceea ce priveşte această meserie, dar cu siguranţă nu ştie multe despre etică, deontologie, bun simţ, integritate morală, orgoliu profesional.

Nu-ţi trebuie foarte multă experienţă ca să vezi că ce s-a întâmplat aseară în emisiunea lui, şi aici mă refer la poza cu fostul prim-ministru dezbrăcat, este o chestiune politică.

Indiferent cum ai lua-o... Că a fost comandat politică să o facă sau să o difuzeze, oricum, oricum, este jalnic că s-a ajuns aici. Omul ăla în fundul gol, Boc, Poc, oricine, era la o sală de fitness, unde da, culmea, oamenii se mai şi dezbracă. Care e marea ştire, care e marele şoc, care e marele scandal!

De ce ne trebuia asta! De ce tocmai acum! Unde era SPP-ul, de ce s-a permis asta! Din punctul meu de vedere trebuie puricată toată lumea, până se ajunge la cel care se face vinovat de realizarea acestei fotografii.

Revenind la Capatos, omul ăsta are zilele numărate în presă sau ce face el acolo! Păcat, îmi plăcea tare de el ca şi jurnalist, ştiu că a fost o vreme când făcea lucruri mişto, acum...

Domnule Capatos, spune public, de ce ai ales să difuzezi această fotografie? Să nu-mi spui că nu ştii despre ce este vorba exact.

Aminteşte-ţi de momentul Băsescu şi palma pe care i-a dat-o copilului. Nu-ţi sună cunoscut?

Nu sunt pro Băsescu, pro Boc, pro nimic. Mă dezgustă tot ce se întâmplă, însă există unele lucruri care mă dezgustă mai mult, iar altele mai puţin. Astăzi, spun sincer, Capatos mi-a întors ficatul pe dos şi nu din cauza fizicului fostului prim-ministru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod