Cătălin Măruţă, desfiinţat de prietena Monica Tatoiu

Circ între bunii prieteni Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă. Supărată nevoie mare de farsa încercată de Măruţă, una dureroasă, în stilul caracteric moderatorului, fosta profesoară de

Circ între bunii prieteni Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă. Supărată nevoie mare de farsa încercată de Măruţă, una dureroasă, în stilul caracteric moderatorului, fosta profesoară de matematică chemat poliţia.

Monica Tatoiu a vrut să-l dea în judecată pe Măruţă, însă a renunţat la idee după ce prezentatorul a decis să nu mai difuzeze farsa "M-am trezit din senin fără maşină. Dispăruse din faţa casei. Cătălin Măruţă mi-a mutat maşina fără acordul meu", a spus femeia de afaceri.

"Această întâmplare m-a făcut să mă gândesc cât de disperate după rating au ajuns televiziunile în ziua de azi şi cum, pe un fond al diminuării cheltuielilor din publicitate, vor să facă audienţe cu orice preţ, încălcând legea. Echipa «Happy Hour» a intrat pe o stradă unde accesul e interzis, cu excepţia riveranilor. Mai mult, mi-au mutat maşina, care e proprietate privată. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal.
Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea"
, a explicat Monica Tatoiu.

"Nu îl mai dau în judecată. În schimb, am chemat poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie"
, a declarat Monica Tatoiu pentru Ring.

Ieri Capatos, azi Măruţă, să vedem ce pregăteşte mâine Artene. Fiţi pe fază!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod