Ziua Îndrăgostiţilor în combinaţie cu vedetele! Licoare letală pentru oricine!

Sincer spun că pot să suport separat Ziua Îndrăgostiţilor şi vedetele! O sărbătoare de un siropism care pică foarte greu la ficat şi vedetele, şi aici mă refer la ale noastre, nişte

Sincer spun că pot să suport separat Ziua Îndrăgostiţilor şi vedetele! O sărbătoare de un siropism care pică foarte greu la ficat şi vedetele, şi aici mă refer la ale noastre, nişte personaje care trăiesc o viaţă dublă doar de dragul popularităţii. Separate sunt cât de cât digerabile, însă dacă le pui împreună reuşeşti, fără să ştii, să confecţionezi bomba, bombelor.

De la ce m-am luat! Pey, am auzit-o pe duduia Pestriţu care povestea ea că va fi singură de Ziua Îndrăgostiţilor! Asta n-ar fi nimic, dar se putea să nu aducă ea în discuţie apusa căsnicie, care, culmea, a fost încheiată chiar în această zi, acum câţiva ani? Ca de fiecare dată când deschide pliscul neoperat, Pestriţa trebuie să vorbească despre ce-a fost, despre Vârciu, despre căsnicie, scandal, etc.

Din punctul meu de vedere asta nu face decât sâ confirme faptul că altfel nu reuşeşte să se facă auzită în această lume de care se ţine cu dinţii.

Abia acum am înţeles de ce nu se împacă, preferând să-şi consume relaţia pe ascuns, aşa cum a declarat chiar Vârciu.

O iubire între ei nu ar mai fi comercială şi dragoste, dragoste, dar brânza e pe bani, nu?!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod