Bianca Drăguşanu, şantajată cu filmele deochiate din telefon

După ce i-a fost furat telefonul mobil, iubita lui Adi Cristea a fost înştiinţată că şi-l poate recupera în schimbul sumei de 2.000 de euro. În weekend-ul trecut, Biancăi i-a fost furat
După ce i-a fost furat telefonul mobil, iubita lui Adi Cristea a fost înştiinţată că şi-l poate recupera în schimbul sumei de 2.000 de euro.
În weekend-ul trecut, Biancăi i-a fost furat telefonul mobil. Roşcata a făcut plângere la Poliţie şi a încercat, timp de două zile, să-şi recupereze mobilul. Şi nu mică i-a fost mirarea când a primit un telefon de la o persoană necunoscută care i-a cerut 2.000 de euro în schimbul aparatului. Hoaţa i-a transmis iubitei lui Cristea că va face publice filmele compromiţătoare cu ea care se aflau pe memoria telefonului, dacă nu primeşte banii.
Aşa că, Bianca a stabilit o întâlnire, însă nu înainte de a anunţa Poliţia. Oamenii legii au organizat un flagrant, iar hoaţa a fost prinsă. Femeia, în vârstă de 36 de ani, riscă să ajungă la închisoare fiind acuzată de şantaj.
Speriată că i-ar putea fi publicate mesajele şi filmuleţele pe care le avea în telefon, Bianca declara: "Dacă va îndrăzni cineva să facă publice informaţiile din telefonul meu îl voi da în judecată. Nu se poate aşa ceva. Am chestii importante acolo.
Atât ziariştii, cât şi cei care or vinde ce am pe telefon vor avea de suferit. Nu vreau să se publice nimic fără să fiu întrebată. Desigur că acest lucru nu se va întâmpla, dar am spus asta preventiv, pentru a nu lăsa loc de interpretări", spunea roşcata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod