Andreea Marin, în pragul divorţului?

Ieri seară, la Gala Premilor VIP, a avut loc o scenă demnă de filme. Protagonista a fost, nimeni alta decât, Andreea Marin Bănică. Supărată foc pe Adriana Nicolae, femeia cu care se zvoneşte
Ieri seară, la Gala Premilor VIP, a avut loc o scenă demnă de filme. Protagonista a fost, nimeni alta decât, Andreea Marin Bănică. Supărată foc pe Adriana Nicolae, femeia cu care se zvoneşte că Ştefan Bănică ar fi făcut un copil, diva a luat-o la întrebări: "Spune-mi, soţul meu este tatăl copilului tau?".
Adriana Nicolae a prezentat evenimentul, iar Andreea Marin a fost invitată pe scenă pentru a i se oferi premiul pentru eleganţă. Cu această ocazie, cele două s-au văzut faţă în faţă pentru prima oară după naşterea copilului Adrianei.
Aşa că, diva noastră s-a hotărât să nu mai piardă timpul şi s-o întrebe pe Adriana, în direct, dacă a făcut sau nu un copil cu Ştefan Bănică. Surprinsă, aceasta i-a spus: "Din respect pentru familia mea şi pentru copilul meu, prefer să nu comentez acest subiect".
La scurt timp, Andreea a plecat foarte nervoasă de la eveniment, refuzând să mai vorbească. După câteva ore de la incident, vedeta TV a simţit nevoia să lămurească lucrurile. "Nu a răspuns niciodată unei întrebări simple care ar fi stins <dezbaterea naţională> pe această temă: este Ştefan Bănică tatăl copilului sau nu? Da sau nu? E simplu.
Aşa că am întrebat-o eu simplu şi direct, în această seară, dacă tot am întâlnit-o după atâta timp, de aceea am şi spus că viaţa le rezolvă pe toate până la urmă. Un răspuns fără sens, e clar că a fost surprinsă de atutidinea mea fără ocolişuri: <din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect>. Am spus <mulţumesc pentru eleganţă în atitudine> şi am coborât de pe scenă. A fost atât de clară reacţia ei, că nu mai era nevoie de alte cuvinte. Din respect pentru copiii noştri şi familia noastră, care a trecut nemeritat printr-o perioadă cumplită de hărţuire din pricina refuzului ei de a clarifica aşa-zisul zvon, eu aveam datoria să pun această întrebare.
E problema ei că aşa ştie să facă lucrurile în viaţă. Pe mine nu mă interesează cine e tatăl copilului altcuiva, oricine ar fi, dar dacă o astfel de situaţie se transformă în profit de pe urma numelui nostru şi ne face copiii să sufere, asta schimbă lucrurile",  adeclarat Andreea Marin, pentru adpm.ro
Adriana Nicolae este actriţă şi instructoare de fitness. Femeia a născut, la sfârşitul lunii martie, o fetiţă despre care s-a scris că ar putea fi a lui Ştefan Bănică jr.
Adriana a mărturisit  că tatăl fiicei sale este trecut pe certificatul de naştere.
Cu toate acestea, ea nu a vrut să dea mai multe detalii pentru că nu este căsătorită cu bărbatul respectiv.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod