Bianca Drăguşanu, punctul slab al Antenei Stars. Motivele CNA!

Transformarea postului Antena 2 s-a anulat, iar principalul vinovat este Bianca Drăguşanu. Se pare că motivul pentru care CNA a amânat modificarea este că Bianca urma să devină vedeta

Transformarea postului Antena 2 s-a anulat, iar principalul vinovat este Bianca Drăguşanu. Se pare că motivul pentru care CNA a amânat modificarea este că Bianca urma să devină vedeta principală a noului post. Astfel, potrivit procedurilor, votul va putea fi reluat de către membrii CNA în februarie sau martie 2014.

"Procedurile legale sunt clare. Antena 2 a depus un dosar pentru Antena Stars care a fost respins. Trebuie să treacă 30 de zile, apoi să depună un alt dosar, care va fi analizat în termen de cinci zile de Departamentul Licenţe şi Autorizări, care va stabili dacă acesta e complet.

Apoi urmează discutarea dosarului în termen de 30 de zile," a declarat Narcisa Iorga, membru CNA, pentru ziarulring.ro.

Însă transformarea Antenei 2 în Antena Stars va fi greu de realizat dacă emisiunea Biancăi Draguşanu va rămâne în grilă. "Am primit o sesizare din partea a 25 de ONG-uri care ne cereau o atitudine publică de autoritate în legătură cu imaginea femeii în audiovizual. Postul Antena Stars e bine-venit, până la urmă e un post comercial. Însă libertatea de expresie e supusă unor reguli.

Poţi face tabloid, dar măcar nu te preface că acesta (Bianca – n.r.) e un model. Ai bunul-simţ şi fă în aşa fel încât ăsta să nu fie un model. Poate veni Teo (Trandafir – n.r.) să facă şcoală cu vedetele sau cineva ca ea care în afară de scandal mai face şi altceva. Bianca, sau Anca, sau Vasilica poate veni să defileze pe acolo şi să arate ce minunat e, dar nu ea ca model", şi-a explicat votul pentru ziarulring.ro şi Cristina Trepcea, membru CNA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod