Bianca Drăguşanu e împreună cu Victor Slav, dar spune că au o relaţie liberă

Atât Bianca Drăguşanu, cât şi Victor Slav sunt persoane libere, fiecare dintre cei doi despărţindu-se de curând de partenerii lor stabili. Speculaţiile privind o idilă între ei au pornit

Atât Bianca Drăguşanu, cât şi Victor Slav sunt persoane libere, fiecare dintre cei doi despărţindu-se de curând de partenerii lor stabili. Speculaţiile privind o idilă între ei au pornit din momentul în care prezentatorul meteo şi roşcata au dansat lasciv pentru Revelionul ProTV. Se pare că de atunci a pornit totul.

Chiar dacă cei doi nu au confirmat presupusa relaţie, nici nu au infirmat-o. Întrebată la"Acces direct" despre Victor Slav, Bianca Drăguşanu s-a arătat interesată de o nouă poveste de iubire.

"Eu sunt singură, el este singur. E un bărbat discret, atrăgător. Cum să nu îţi placă de el. Vedem ce se întâmplă. Poate mă invită la o cafea şi mă duc, că sunt singură", a declarat roşcata.

Ba mai mult, fostul iubit al Andei Adam şi fosta iubită a lui Cristea au petrecut un week-end la Roma, în scop profesional. E posibil ca această escapadă să fi fost un bun prilej de a se cunoşte mai bine şi să se placă.

"Am dat nas în nas cu ei pe via del Corso, în imediata apropiere a Fontanei di Trevi. Se plimbau liniştiţi, iar Bianca îl ţinea de braţ pe Victor. Ambii aveau ochelari de soare şi pareau extrem de fericiţi"
, a fost declaraţia unui român care i-a surprins pe cei doi pentru wowbiz.ro.

Recent, prietenele Biancăi au confirmat faptul că între cei doi s-ar fi legat ceva, însăşi roşcata spunându-le că este fericită că cineva i-a luat locul lui Cristea. Se pare că, acel cineva este Victor Slav cu care Bianca poate avea o relaţie serioasă şi pe care intenţionează să-l prezinte familiei sale, spune wowbiz.ro.

Până ce lucrurile vor deveni serioase între ei, cei doi au stabilit ca fiecare să facă ce vrea până se vor convinge că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

"Eu şi Victor Slav avem o relaţie liberă! Fiecare se poate întâlni cu cine vrea!"
, a spus roşcata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod