Andreea Marin vrea să-şi ducă fetița la psiholog ca să nu fie afectată de divorț

Chiar dacă au anunțat printr-un mesaj fulger postat pe Facebook că se despart, soții Marin-Bănică se gândeau la divorț de câteva luni bune. Toate acțiunile lor par a fi foarte amănunțit

Chiar dacă au anunțat printr-un mesaj fulger postat pe Facebook că se despart, soții Marin-Bănică se gândeau la divorț de câteva luni bune. Toate acțiunile lor par a fi foarte amănunțit gândite, cea mai mare preocupare a lor fiind Violeta, singurul lor copil.

Imediat după marele anunț, Andreea Marin și Ștefan Bănică, alături de Violeta și mama cântărețului au plecat într-o vacanță în Dubai. Deși toată lumea a fost șocată de vestea plecării, singurul scop pentru care au părăsit România pentru câteva săptămâni, a fost acela de a o proteja pe cea mică de vâlva produsă de divorț.

Pentru că sunt oameni de televiziune dintotdeauna, atât Andreea, cât și Ștefan știau ce va urma după ce au făcut publică despărțirea.

Conștienți că tot circul provocat o va afecta pe Violeta, au învoit-o pe cea mică de la școală și au plecat departe de țară.

Conform ziarului CanCan, surse apropiate cuplului au declarat că Zâna Surprizelor s-a gândit și la posibilitatea unui psiholog pentru copii, care o va face pe aceasta să nu simtă efectele negative ale divorțului părinților ei.

Și Andreea Marin a ajuns la psiholog în urma unei depresii cu care s-a luptat după naștere, iar rezultatele pe care le-a avut în urma cosilierii au fost de mare ajutor pentru vedetă.

“După naștere am trecut printr-o perioadă foarte dificilă.

Aveam capacitatea de a-mi analiza viața cumva de afară și mă simțeam ca într-un film. Nu înțelegeam cum poți avea atât de multe lucruri și totuși să te trezești plângând. Până la urmă m-a luat de mână soțul și m-a dus la specialist. Am fost și la psiholog și la psihiatru”, a spus Andreea cu privire la cosilierea psihologică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod