Daniela Crudu îl părăseşte pe Dan Capatos pentru „Nilă“ Costea

Daniela Crudu şi Mihai Costea, poreclit „Nilă“, au o relaţie ciudată, cei doi certându-se şi împăcându-se de mai multe ori. În relaţia dintre asistenta TV şi fotbalist a intervenit

Daniela Crudu şi Mihai Costea, poreclit „Nilă“, au o relaţie ciudată, cei doi certându-se şi împăcându-se de mai multe ori.

În relaţia dintre asistenta TV şi fotbalist a intervenit şi Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua, care a încercat în nenumărate rânduri să îl facă pe Nilă să renunţe la Cruduţa. Pentru că nu a reuşit acest lucru, latifundiarul din Pipera a schimbat tactica şi a început să „lucreze“ la moralul Danielei Crudu. După ce a acuzat-o pe aceasta că face sex pe bani, Becali a început să-i spună Danielei că trebuie să renunţe la ieşirile în public dacă vrea să aibă o relaţie normală cu Mihai Costea.

„Stai cu decolteu acolo şi vrei relaţie cu el.

Nu mai sta cu decolteu la TV şi o să vezi că nu te mai bate, o să te respecte. Nu-ţi mai pune gene aşa mari, nu-ţi mai umfla buzele cu silicon. Dacă vrei familie şi îl iubeşti, renunţă la Capatos. Nu poţi să ai familie şi să fii la emisiune“, i-a spus Becali Cruduţei.

Din cauza declaraţiilor pe care Gigi Becali le-a făcut de-a lungul timpului, Daniela Crudu a fost pusă într-o lumină foarte proastă, vedeta ajungând să plângă în direct. De această dată însă, patronul Stelei a reuşit ceea ce şi-a propus: Daniela Crudu şi-a anunţat colegii şi prietenii că renunţă la televiziune.

„Este o demisie din dragoste. Daniela Crudu se află acasă“, a spus Dan Capatos, la începutul emisiunii de miercuri, din care Cruduţa a lipsit. Prezentă în studioul emisiunii „Un show păcătos“, Bianca Drăguşanu a confirmat spusele lui Capatos. „Daniela va deveni casnică“, a adăugat Bianca.

Daniela Crudu a acceptat să acorde un interviu jurnaliştilor de la Click, în care a vorbit despre relaţia ei. „Eu cred că Gigi Becali îşi doreşte ca Mihai să joace bine. Până la urmă, nici nu contează dacă e cu mine sau cu altcineva - pe oricine ar fi avut lângă el, tot gelos ar fi fost, n-ar sta cu o femeie pe care n-o iubeşte.

Am spus şi marţi, repet şi acum: eu sunt în stare să fac orice, numai să rămân cu el. Dacă vrea să-mi pun basma pe cap, îmi pun basma. Dar mă tot gândesc că, şi dacă aş sta acasă şi aş renunţa la televiziune, garantează cineva că Mihai o să fie mai puţin gelos?“, a afirmat Daniela Crudu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod