Vacanţa Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică: Ce fac şi unde stau în Dubai?

După ce au anunţat pe Facebook că se despart, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au decis spre surprinderea tuturor să plece împreună într-o vacanţă în Dubai. Fotografiaţi la

După ce au anunţat pe Facebook că se despart, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au decis spre surprinderea tuturor să plece împreună într-o vacanţă în Dubai.

Fotografiaţi la aeroport, cei doi alături de fetiţa lor şi soacra Andreei păreau încă o familie, pregătită de distracţie. Chiar dacă ne-au indus în eroare, despărţirea celor doi este confirmată încă o dată de faptul că ei s-au cazat în hoteluri diferite.

Chiar dacă au anunţat oficial despărţirea pe pagina personală de Facebook a fiecăruia şi au specificat că vor avea o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor, Violeta, Andreea şi Ştefan nu mai suportă să stea aproape unul de celălalt nici măcar din acest motiv.

Se pare că, această vacanţă a fost programată cu ceva timp în urmă, iar scopul ei este de a o face pe cea mică să nu simtă vreo tensiune între ei.

"Andreea stă la un hotel, cu Violeta, iar Ştefan stă cu mama lui într-un alt stabiliment. Cântăreţul şi-a închiriat o cameră şi în hotelul Andreei, iar când vrea să petreacă timp cu Violeta merge acolo"
, a declarat un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

Pe lângă faptul că au ales cazări diferite, cei doi nu se vor întoarce în ţară împreună aşa cum au plecat, biletele lor fiind programate pentru zile diferite.

Conform declaraţiilor sale, Zâna Surprizelor avea pregătit de anul trecut acest divorţ, iar acum câteva zile schimbarea mult dorită de aceasta s-a produs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod