Barbie de România. Ce operaţii estetice şi-a făcut Bianca Drăguşanu?

Am cunoscut-o în urmă cu aproape 13 ani, la emisiunea "Din Dragoste" de pe Antena 1, când era grăsuţă, avea părul ars şi nu apelase încă la chirurgul estetician. Astăzi însă, Bianca

Am cunoscut-o în urmă cu aproape 13 ani, la emisiunea "Din Dragoste" de pe Antena 1, când era grăsuţă, avea părul ars şi nu apelase încă la chirurgul estetician. Astăzi însă, Bianca Drăguşanu, este total transformată.

Roşcata a reuşit să-şi schimbe imaginea cu ajutorul chirurgilor esteticieni la care a apelat nu doar o dată pentru a-şi corecta "defectele". Deşi până acum a evitat să vorbească despre operaţiile estetice prin care a trecut, Bianca a făcut un bilanţ pentru Kanal D. "Referitor la ochi... Sunt ochii mei să ştiţi, nu sunt lentile de contact, nu am folosit niciodată. Nu am gene false la ora asta, deşi mai folosesc, ca şi extensiile. Nu am nasul operat. Nu mi-am scos coastele şi dacă vreţi o să fac o radiografie, ca să vă arăt că le am pe toate. La fund nu mi-am făcut nimic. În buze nu îmi mai pun acid hialuronic, pentru că doctorul meu, Kasem, mi-a interzis", a declarat Bianca Drăguşanu, la Kanal D, citată de Libertatea.

Diva a enumerat în direct intervenţiile estetice la care a fost supusă şi preţul acestora, care ajung la aproximativ 16.000 de euro.

Extensii: 300 de euro
Sprâncene tatuate: 300 de euro
Gene false 30 de lei
Mărire de buze: 300 de euro, de două ori
Faţete dinţi: 10.000 de euro
Silicoane - 2.500 de euro, o singură dată.
Aluniţe socase: 200 de euro
Picioare, strict medical: aproximativ 2.000 de euro
Fond de ten pentru picioare: 360 de euro


Vedeta a mărturisit că nu se simte în fiecare zi frumoasă. "Mă simt urâtă, mă simt grasă. De multe ori intru în depresie. Nu sunt mulţumită pe deplin de mine. Ar însemna să fiu o narcisistă. Zilele trecute, vorbeam cu o prietenă. Mă simt ca răţuşca din Tom şi Jerry care umbla cu o pungă de hârtie pe faţă. Am momente. Nu mă cred frumoasă şi perfectă", a spus Bianca pentru WOWbiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod