Fotomodelul Valentina Pelinel, iubire secretă cu Borcea, deşi e măritată cu Boureanu

Din afară par cuplul perfect, el politician, ea un model de succes. Însă realitatea este alta. Se zvoneşte că relaţia dintre Valentina Pelinel și soțul ei, Cristian Boureanu, se confruntă cu

Din afară par cuplul perfect, el politician, ea un model de succes. Însă realitatea este alta. Se zvoneşte că relaţia dintre Valentina Pelinel și soțul ei, Cristian Boureanu, se confruntă cu mari probleme.

Potrivit unor surse prezentate de cei de la Focus Monden, de pe Prima TV, Valentina Pelinel ar fi avut o relație extraconjugală cu Cristi Borcea, fostul președinte al clubului de fotbal Dinamo. Atât soţia patronului dinamovist cât şi soţul modelului ar fi ştiut de infidelitatea celor doi, susţin aceleaşi surse. Se pare că relaţia celor doi este şi motivul pentru care Valentina Pelinel şi Borcea sunt vecini în Miami.

Situaţia amoroasă a fostului acţionar al clubului de fotbal Dinamo este una complcată. Tată a patru copii din două căsnicii diferite, Borcea a fost chemat în instanţă recent de către Simona V., o avocată din Bucureşti, care îi cere să-şi recunoască fiica de 7 ani, despre care susţine că este rodul iubirii lor. Omul de afaceri are trei copii (Patrick - 15 ani şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 9 ani) cu fosta sa soţie, Mihaela (44 de ani), de care s-a despărţit în 2011. În acelaşi an, Borcea s-a recăsătorit cu Alina Vidican (29 de ani), alături de care s-a mutat în Miami. Un an mai târziu, Alina i-a dăruit şi ea un băiat.

Se pare că şi soțul Valentinei, Cristian Boureanu, ştia de aventura dintre cei doi, însă asta nu le-a afectat căsnicia. Politicianul însă nu este pus pentru prima dată în această situaţie. Fosta soție, Irina Boureanu, alături de care are şi o fetiţă, a avut o relație extraconjugală de durată cu nașul de cununie al familiei Boureanu, fostul ministru Sebastian Vlădescu, motiv care a dus şi la divorţul celor doi.

Contactat de WOWbiz.ro în legătură cu scandalul iscat, politicanul a declarat: "Valentina este plecată la New York, iar când o să ne despărţim, dăm un comunicat pe Facebook. Aşa cum am spus întotdeauna, înainte să divorţăm, ca să evităm situaţii din acestea, cum am avut de două ori pe an tot timpul, voi anunţa..."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod