Cum a slăbit Adele de România 50 de kilograme în cinci luni

Oana Radu, una dintre vocile care au impresionat în primul sezon al show-ului "Vocea României" de pe ProTV, a reuşit o transformare incredibilă. Numită şi Adele de România datorită talentului

Oana Radu, una dintre vocile care au impresionat în primul sezon al show-ului "Vocea României" de pe ProTV, a reuşit o transformare incredibilă. Numită şi Adele de România datorită talentului dar şi fizicului, tânăra de 20 de ani a reuşit să slăbească în timp record 50 de kilograme.

Cântăreaţa se confrunta cu probleme mari legate de greutate, ajungând să cântărească aproape 120 de kilograme, potrivit Cancan.ro. Motivată de un străin care apoi i-a devenit prieten apropiat, Oana a decis să slăbească cu orice preţ, plan care i-a şi reuşit.

"Anul trecut, prin septembrie, am ieşit în oraş cu un grup de prieteni, printre ei şi câţiva străini.

A doua zi, unul dintre băieţi m-a căutat pe Facebook şi mi-a propus să ieşim la alergat. Am râs puţin de idee, dar am acceptat până la urmă. Nu am putut alerga mai mult de zece metri şi am obosit. I-am zis că renunţ, nu e pentru mine, şi că într-o altă viaţă poate o să slăbesc şi eu. Mi-a zis doar atât: Oana, tu eşti deşteaptă şi frumoasă, dar eşti grasă, nu poţi rămâne aşa. Cuvintele lui atât de sincere nu doar că m-au motivat să mă schimb, dar ne-a legat şi o prietenie foarte frumoasă.
A devenit cel mai bun prieten al meu şi o să-i fiu recunoscătoare toată viaţa
", a declarat Oana pentru Cancan.ro.

Cântăreaţa a urmat un regim drastic şi zilnic a făcut exerciţii de aerobic sau s-a antrenat la sala de gimnastică. "De cinci luni am renunţat definitiv la carbohidraţi şi fructe şi am păstrat în alimentaţie doar proteine şi legume. La început am slăbit considerabil, însă acum pierd cam 2-3 kilograme pe lună. Sunt mulţumită, iar mama mea încearcă să-mi potolească pofta de dulce cu un desert asemenea checului, preparat din fulgi de ovăz daţi prin râşniţă şi cu puţin îndulcitor.
Iar ulei nu folosesc decât de parafină, pe care îl cumpăr din farmacie
", a povestit Oana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod