Andreea Marin i-a gătit prânzul de duminică lui Ştefan Bănică

S-au despărţit după şapte ani de mariaj, dar relaţia dintre ei a rămas una surprinzătoare. Andreea Marin şi Ştefan Bănică par foarte aproape de împăcare, dacă judecăm după acţiunile

S-au despărţit după şapte ani de mariaj, dar relaţia dintre ei a rămas una surprinzătoare. Andreea Marin şi Ştefan Bănică par foarte aproape de împăcare, dacă judecăm după acţiunile lor de zi cu zi.

Se pare că de dragul fetiţei lor, Violeta, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au ales să rămână în relaţii foarte bune chiar dacă au divorţat.

În acest weekend, "Zâna surprizelor" a fost surprinsă în compania fostei soacre acasă la Ştefan. Vizita vedetei în casa fostului soţ a fost făcută pentru a-i pregăti atât acestuia, cât şi ei, o masă copioasă.

Conform Wowbiz.ro, Andreea Marin a plecat de la locuinţa cântăreţului cu o parte din mâncarea pe care o gătise.

Faptul că aceasta găteşte împreună cu mama lui Ştefan pentru ambele familii, ne face să credem că cei doi redevin din nou apropiaţi.

Ba mai mult, paparazzi Wowbiz au surprins maşina vedetei rock în garajul divei, aceasta folosind-o ori de câte ori are nevoie.

La jumătatea lui februarie, la nici două luni de când au pus punct mariajului, Andreea Marin surprindea cu o declaraţie şoc.

"Eu şi Ştefan suntem într-o relaţie bună. Ne înţelegem mai bine ca înainte. Există şi posibilitatea unei împăcări, dar vreau să las lucrurile să vină de la sine"
, declara Zâna.

Şi Ştefan Bănică menţine aceeaşi idee, prietenia dintre ei nu poate fi perturbată de nimic.

"Cred că există oameni care pot rămâne prieteni.

Am lăsat ceva în urmă, avem un copil în comun, iar Violeta este cea mai importantă din viaţa noastră. Suntem în continuare în relaţii foarte bune, ne creştem copilul cum considerăm că e mai bine pentru el, de fapt, ambii copii.

Nu spun că este uşor, dar mergem mai departe. Viaţa merge mai departe", a declarat cântăreţul pentru Pro TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod