Nicoleta Luciu, singura vedetă care a pozat în Playboy şi nu a fost retuşată

Nicoleta Luciu a devenit celebră datorită pictorialelor sexy pe care le-a realizat pe când avea doar 20 de ani. A apărut de patru ori pe coperta revistei "Playboy" şi de fiecare dată a surprins

Nicoleta Luciu a devenit celebră datorită pictorialelor sexy pe care le-a realizat pe când avea doar 20 de ani. A apărut de patru ori pe coperta revistei "Playboy" şi de fiecare dată a surprins cu formele ei de invidiat.  Conform fostului director al acestei publicaţii, Dan Silviu Boerescu, pozele nu au fost modificate pentru că bruneta avea un corp ce nu avea nevoie de retuşuri.

A câştigat titlul de "Miss România" în anul 1999 şi de atunci celebritatea a fost inevitabilă. Nicoleta Luciu a ieşit în evidenţă datorită aspectului fizic de invidiat şi a bustului său generos cu care a dat pe spate orice bărbat.

A pozat în reviste pentru bărbaţi şi a fost mult timp cunoscută ca fiind femeia cu cei mari sâni naturali din România.

Când avea doar 20 de ani, bruneta se bucura de prima ei şedinţă foto profesionistă pentru cunoscuta revistă Playboy. Dan Silviu Boerescu a declarat pentru Cancan, că Nicoleta a fost singura vedetă care nu a avut nevoie de modificări de imagine, spre deosebire de alte femei care au apărut în revista unde era director pe atunci.

"În primele pictoriale, Nicoleta avea un corp la care nu aveai ce să modifici. Aşa că pozele reflectau pura realitate şi atât", a spus Boerescu pentru Cancan.ro.

Chiar dacă trecerea timpului şi-a spus cuvântul şi faptul că vedeta a devenit de atunci mamă a 4 copii, bruneta are grijă de imaginea ei în continuare şi rămâne în topul celor mai sexy femei din showbiz-ul românesc. După ce a născut tripleţii, Nicoleta a considerat necesar să-şi facă un implant mamar, păstrându-şi dimensiunile care au consacrat-o.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod