Anda Adam nu e fericită! Artista şi-a postat o poză tristă pe Facebook

De când s-a despărţit de Victor Slav, viaţa personală a Andei Adam este urmărită pas cu pas. Vestea că are o relaţie cu un puşti de doar 18 ani a stârnit în jurul ei multe critici din

De când s-a despărţit de Victor Slav, viaţa personală a Andei Adam este urmărită pas cu pas. Vestea că are o relaţie cu un puşti de doar 18 ani a stârnit în jurul ei multe critici din partea fanilor. Artista a cedat răutăţilor şi a postat pe Facebook o poză tristă şi un comentariu pe măsură.

Se pare că de o lună de zile, Anda Adam ar avea o relaţie cu un tânăr de doar 18 ani. Paparazzi Wowbiz i-au surprins în ipostaze tandre la o celebră cafenea din Capitală, iar mesajele pe care cei doi şi le pun unul altuia pe Facebook confirmă că între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste.

Vizibil afectată, Anda Adam este deranjată de faptul că viaţa ei intimă a devenit una publică şi nu mai poate face niciun pas fără să fie urmărită şi criticată.

Vedeta a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu ea tristă la care a adăugat un comentariu la fel de trist.

"Am dreptul să-mi trăiesc viaţa şi să fiu şi eu fericită nu? Sau nu?... :("

Această postare a strâns 500 de comentarii şi peste 7000 de like-uri, fapt ce demonstrează că artista are mulţi fani.

Mai tânărul iubit se numeşte Cătălin Ţâră şi este fiul celebrului rapidist Fane Ţâră. La rândul lui, acesta a moştenit din talentul tatălui şi este fotbalist la Lazio.

Anda Adam şi-a dezvoltat în ultimul timp o pasiune pentru acest gen de sportivi, iar diferenţa de 15 ani dintre ei nu pare că o afectează în niciun fel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod