Adelina Pestriţu, şocant de sinceră!

În sfârşit, fosta soţie a lui Liviu Vârciu recunoaşte!!!! Şi-a operat nasul şi şi-a tatuat buzele, tocmai pentru că voia să scape de fantomele trecutului. "În momentul în care faci o

În sfârşit, fosta soţie a lui Liviu Vârciu recunoaşte!!!! Şi-a operat nasul şi şi-a tatuat buzele, tocmai pentru că voia să scape de fantomele trecutului. "În momentul în care faci o schimbare o faci pentru că ai suferit o depresie", a spus Adelina, nu înainte de a recunoaşte că depresia clară a vieţii ei s-a născut tocmai din eşecul relaţiei cu Liviu Vârciu.

Aşadar, dragă Adelina, nu era mai simplu să spui aşa de la început? Părinţii tăi nu te-au învăţat că o greşeală recunoscută este pe jumătate iertată, asta dacă operaţia putea fi considerată o greşeală? Este mult mai nasol să fii prins cu minciuna, decât să spui "Da, dom'le, m-am operat!

De ce a trebuit să urzeşti povestea cu rolele, căzătura în parc, medicul...

Apropo, medicul, el de ce a minţit? Există? Adelina, încă nu eşti destul de veche în meserie ca să ştii cum să jonglezi cu minciunile astea, în aşa fel încât să nu fii prinsă!

Dacă ţi-a mers faza cu Vârciu şi cu iubirea mare pe care i-ai purtat-o, iată că la capitolul tunări, lucrurile nu sunt chiar aşa de simple.

Iată ce spuneam eu la începutul lunii august! Adelina Pestriţu: operaţie estetică trecută drept accident în parc!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod