Mircea Badea, atac la fizicul Andreei Marin

Mircea Badea este un personaj, iar acest lucru nu mai este o noutate pentru nimeni. Evoluţia lui a fost spectaculoasă... Mi-l amintesc pe vremea când făcea duet cu Teo Trandafir, când era

Mircea Badea este un personaj, iar acest lucru nu mai este o noutate pentru nimeni. Evoluţia lui a fost spectaculoasă... Mi-l amintesc pe vremea când făcea duet cu Teo Trandafir, când era tinerelul din umbra profesionistei, băieţaşul care voia să se afirme, numai că de multe ori nu reuşea decât să o dea în bară. Timpul a trecut, iar acum îl vedem în poziţia de realizat TV unde, pe timpul lui de emisie, îşi permite să jignească şi să acuze pe toată lumea.

Tinerelul de 30 de ani are senzaţia că deţine adevărul absolut, că poate spune vrute şi nevrute despre toată lumea, că poate să se dea rotund sau poate să ne înveţe cum stă treaba cu autoapărarea în direct.

Aparent, este totalmente împotriva mediatizării vieţii personale, dar adoră să pună poze cu iubita pe blog, încercând să demonstreze, pe alocuri, şi ce posterior lucrat are aceasta.

Tot respectul... dar nu prea se "pupă" cele două imagini pe care vrea Badea să le promoveze.

Zilele acestea a ieşit în presă cu o declaraţie care nu-i face cinste unui bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Aparent împotriva Mihaelei Rădulescu în scandalul cu Andreea Marin (oricum el are nişte poliţe de plătit divei), realizatorul "În gura presei" a făcut o remarcă nepotrivită la adresa fostei Zâne a Suprizelor: "În momentul în care vin trei TIR-uri de celulită şi tu le imporţi, nu mai eşti o divă".

O apreciere deloc de bun simţ, o declaraţie care nu a avut nicio legătură cu discuţia în care s-a introdus neinvitat...

Cele două dive nu s-au luat la ceartă din cauza celulitei, subiectul a fost cu totul şi cu totul altul. Nu fraternizez nici cu Mihaela Rădulescu şi nici cu Andreea Marin, dar, clar, sunt împotriva lui Badea... cel puţin în acest context.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod