Raluca Hogyes ( Digi Sport 1) - "Incerc sa mananc sanatos, pe cat posibil, merg la sala si fac masaj, dar ma ajuta si gena, ce-i drept!"

Raluca Hogyes prezinta, de luni pana vineri, jurnalele de stiri de la 17.30, 19.30 si 21.30 la Digi Sport 1. Canalul de sport implineste, pe 23 iulie, 6 ani de la prima emisie, sase ani in care a difuzat mii de competitii sportive din toate domeniile. Pentru frumoasa prezentatoare fiecare zi de munca este o placere, deoarece isi face meseria din pasiune. A ajuns in redactia Digi Sport in urma cu 5 dintr-o intamplare. Una insa foarte fericita, spune Raluca. Cu o silueta de vis Raluca nu doar citeste despre sport ci il si practica. In fiecare zi. Mersul la sala face parte din rutina ei zilnica insa secretul tonusului ei de invidiat vine din interior.

- Lucrezi la Digi Sport, o televiziune de sport. Practici la randul tau mult sport?
- Am un program care imi permite, intru la stiri dupa amiaza, asa ca reusesc sa fac sport zilnic, aproximativ 2 ore.

- Cum se adapteaza o fata in mijlocul unei redactii banuiesc preponderent masculine?

- Pana in prezent nu mi s-a intamplat sa am probleme de adaptare in niciun fel de situatii sau conditii. Cand am intrat in urma cu 5 ani in redactie si i-am vazut pe baieti recunosc ca m-am intrebat: "ce caut eu aici?".

Mi-am revenit insa repede. Colegii de la Digi Sport sunt fantastici. De 6 ani facem o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Suntem toti pentru unul si unul pentru totiJ Ca niste muschetari. Lasad gluma la o parte, ma simt rasfatata si tratata cu multa atentie. Si oricum eram obisnuita cu multi baieti imprejur, si in liceu si in facultate situatia a fost aceeasi, aveam in clasa numai baieti.



- Ti s-a intamplat vreodata sa nu poti rosti numele vreunui sportiv?
- Da. Nimeni nu se naste invatat. In cei 5 ani de cand prezint stirile s-a mai intamplat.

Mai ales la inceput, cand unele nume erau noi pentru mine. Cum va spuneam insa am colegi saritori, care m-au ajutat, am exersat si am reusit, in cele din urma.

- Ce sport ai vrea sa faci si nu iti iese inca?

- Nu m-am gandit sa practic vreun sport anume. Am incercat si baschet, si volei, si tenis, si fotbal, dar doar pentru distractie in timpul liber.



- Cum iti mentii silueta?
- Incerc sa mananc sanatos, pe cat posibil, merg la sala si fac masaj, dar ma ajuta si gena, ce-i drept!

- Ce sfat le-ai da celor care isi doresc o silueta de vis?
- Sunt persoane mai norocoase care nu au nevoie sa faca anumite sacrificii pentru a arata bine, dar sunt si persoane care trebuie sa depuna putin mai mult efort, iar in cazul acesta disciplina e foarte importanta pentru a avea rezultate.

Cu vointa, cu un program bine pus  la punct, fara excese si cu sport, eu cred ca o silueta frumoasa nu ramane doar un vis ci devine realitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod