Violul care a şocat România. Opinia publică reacţionează dur la eliberarea celor şapte violatori

maria-ionescu
22 Iulie 2015
Ramona Ursu, jurnalist Adevărul: Am să vă vorbesc pe înţelesul vostru de progenituri degradate genetic, de golănaşi jerpeliţi veniţi din familii în care rasa umană nu mai există de multă vreme
Acestea sunt faptele: în luna noiembrie a anului trecut, şapte tineri din comuna Văleni, judeţul Vaslui, au violat o elevă acostată în staţia de autobuz.  
”În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în seara de luni, în jurul orei 19.30, în timp ce se întorcea de la şcoală, a fost acostată într-o staţie de autobuz din municipiul Vaslui de Silviu Burada (20 ani) şi Paul Burlacu (27 ani), iar aceştia s-au oferit să o conducă cu autoturismul la domiciliu. Cei doi tineri au mers pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde i-au chemat pe Silviu Avădanei, de 21 ani, Petrică Bolboceanu, de 22 ani, Ionuţ Boicu, de 20 ani şi Rotaru Alin, de 18 ani. Trei dintre tineri au întreţinut raporturi sexuale cu victima împotriva voinţei acesteia, care, plângând, le-a solicitat în repetate rânduri să fie condusă acasă, a precizat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. După ce au violat tânăra rând pe rând, indivizii s-au deplasat pe un alt câmp, din apropierea localităţii Moara Domnească, unde a fost chemat un alt tânăr de 19 ani, din comuna Văleni, Ionuţ Surleac. În această locaţie, ceilalţi patru tineri au forţat victima să întreţină raporturi sexuale, deşi aceasta a continuat să-i roage să o conducă acasă. După trei ore de chin, în jurul orei 22.30, tinerii au condus fata la domiciliul său şi i-au cerut să nu povestească despre cele întâmplate. Ajunsă acasă, fata s-a destăinuit părinţilor, care au sesizat poliţiştii prin apel la numărul de urgenţă 112. De asemenea, a fost solicitată şi o ambulanţă, victima fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale”, a relatat Simona Voicu într-un articol publicat în cotidianul Adevărul din data de 12 noiembrie 2014.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Blegu Adrian pe 24 Iul 2015, 01:58
  VIOLATORI

  scurt si la subiect fara scrupule la puscarie

  1
  0

 • ARCASUL pe 23 Iul 2015, 18:23
  ultimatum bestiilor sa ceara singuri pedeapsa ptr. fapta oribila pe care au comis o

  Daca justitia nu si face correct treaba sa -i condamne pe aceste bestii vom incepe noi urmarirea si le vom pregati sapte sulite din lemn de 10 cm diametru cu care o sa i botezam in nimele lui VLAD DRACUL Eu ARCASUL le voi fi nas impreuna probabil cu inca 100000 de enoriasi .

  3
  0

 • Florentin pe 23 Iul 2015, 09:56
  Saracie lucie

  Asa cum exista Ganditorul de la Hamangia, printr-o nenorocire, era cazul (daca pot spune asa) sa iasa la iveala si Progenitura de Valeni. Caracteristicile acestei creaturi sunt relativ simple: hoit parfumat si infundat cu de toate (sunt totusi baieti de oameni gospodari), cap sec, cultura ioc, scoala, nici vorba, etc. Singura sansa a acestor creaturi de a atinge o femeie a fost doar prin viol. La ce moace au nu cred ca ar putea sa placa cuiva.Mai trist este faptul ca au sustinatori aprigi, creaturi de teapa lor care nu fac diferenta intre o scroafa si propria mama si care se simt lezati de faptul ca cineva a reusit sa scoata la iveala modul cum sunt tratate femeile in Valeni. Pedepsele care le merita asemenea creaturi au fost de multa vreme interzise, desi , daca s-ar fi aplicat , ar fi fost pe deplin meritate. Sleahta de rapanosi, impreuna cu primatele care va sustin, intr-o zi veti raspunde pentru tot si nu va va fi comod. Zambetele pe care le etalati acum acum ca niste invingatori vor fi inlocuite cu grimase de spaima si durere. Aveti rezervat un loc in iad, fiti siguri de asta.

  5
  0

 • onose nicusor pe 23 Iul 2015, 03:33
  Castrarea

  Pedeapsa acestor animale este una singura ; CASTRAREA in public ca avertisment pentru cei ce vor face la fel. Eventual, taierea penisului lasandu-le un ciot pentru nevoi fiziolegice. In rest, parinti care aveti fete, tineti-le mai din scurt si nu le lasti sa-si etaleze nurii prea de timpuriu.

  6
  0

 • SPIDER pe 22 Iul 2015, 14:29
  despre nulitati...

  Salut oamenii de bine....si acum un anunt : MA OFER VOLUNTAR SA FIU CALAUL VIOLATORILOR...LE OFER O CASTRARE PRIN STRIVIRE CU MENGHINA ...LE PROMIT CA VOR SIMTII TOATE PLACERILE IADULUI....HAI LA TATA DIAVOLILOR !!!!!

  5
  1

 • gigi radoi pe 22 Iul 2015, 11:25
  Nu intotdeauna.

  Stiu cazul unei fete, minore , care venea benevol seara unde se strangea o gasca de cartier la palavre si facea cu toti , tot. Pana intr-o seara cand a facut misto de unul (probabil nu-i mergea) si prostul i-a tras o palma. A ajuns la taica-su vanata si ala (persoana destul de influenta) a aflat tot. Baietii (5) au facut puscarie ptr viol, desi nici vorba de asa ceva. Asa ca mai usor cu puscaria pe viata , sunt multe cazuri de baieti ajunsi nevinovati la bulau, si multe fete care vor sa-si spele o clipa de ratacire cu o condamnare a unui amarat.

  2
  14

 • Mihai Valentina pe 22 Iul 2015, 11:11
  Violul care a socat Romania

  Violul este cea mai abominabila fapta , la animale nu exista aceasta manifestare .Pentru viol si pedofilie eu pledez pentru inchisoare pe viata . SUNT actuini ale unor psihopati , nu se pot vindeca si nu au ce cauta in societate .

  11
  2

 • Nelu pe 22 Iul 2015, 10:24
  Ce sa cred despre justitia din Romania ?

  Exista mai multe feluri de justitie in Romania : una foarte blinda cu cei care comit crime si acte de violenta extrema pentru ca foarte multi criminali si violatori sint liberi, si o alta de o duritate extrema cind e vorba de inamicii publici ai fostului diktakior kiorupt si ai slugilor sale prea credincioase. Cel diktakior kiorupt a tinut mortis sa-l inchida pe Voiculescu si de aceea avem victime colaterale cum e Mencinicopschi. Sau matracuca de judecatoare stanciu care a tinut-o mai bine de sase luni la inchisoare pe Mariana Rarinca doar pentru ca ii cerea sa-i deajavascript:comment_add() inapoi banii pe care ii datora.

  9
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod