Oana Zăvoranu plătită pentru scandaluri, iar Bianca Drăguşanu este zâmbitoare după despărţirea de Cristea

După ce  s-a lăudat că a semnat un contract bănos cu trustul Intact Media, se pare că, Oana Zăvoranu a făcut afaceri doar din apariţiile scandaloase pe la emisiuni. "Acest contract cu

După ce  s-a lăudat că a semnat un contract bănos cu trustul Intact Media, se pare că, Oana Zăvoranu a făcut afaceri doar din apariţiile scandaloase pe la emisiuni.

"Acest contract cu Antena este extrem de avantajos şi flatant. Include două emisiuni şi rolul principal într-un serial din toamnă", spunea fosta soţie a lui Pepe, în luna mai a acestui an. Se pare că, niciun proiect din cele trei nu este nici măcar în plan la momentul actual. Surse din anturajul Oanei susţin că, aceasta a câştigat mii de euro pentru circul creat la emisiuni precum "Acces Direct" şi "Un show păcătos", potrivit ziarului Click.

Bianca Drăguşanu nu pare că suferă după despărţirea de Adrian Cristea. După numeroase declaraţii care arătau că îi este indiferent dacă mai este sau nu cu fotbalistul, roşcata pare că şi-a revenit foarte repede şi afişează un zâmbet deloc forţat. Vineri seara, fosta asistentă tv a participat la un eveniment pe litoral, unde a avut ocazia să-şi expună silueta într-o rochie lungă roşie şi un decolteu generos. Bianca nu s-a sfiit nici să flirteze cu admiratorii şi să se amuze alături de ei.

Se prevedea o împăcare între Ilinca Vandici şi Marica după ce au fost fotografiaţi luând masa împreună, însă prezentatoarea pare că nu mai plânge după vechea relaţie. Într-un club de pe litoral, Ilinca Vandici a fost surprinsă în compania lui Liviu Vârciu şi părea foarte fericită în prezenţa acestuia. Oare se naşte o idilă între cei doi?

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod