Andreea Tonciu: "M-am culcat cu 7 băieţi"

Bruneta este sinceră, în direct, la Antena2. Luis Lazarus îl atacă pe Bote, iar Vandici spune că nu-şi mai doreşte nici măcar să vorbească cu Marica. Acestea sunt o parte dintre subiectele

Bruneta este sinceră, în direct, la Antena2. Luis Lazarus îl atacă pe Bote, iar Vandici spune că nu-şi mai doreşte nici măcar să vorbească cu Marica. Acestea sunt o parte dintre subiectele pe care le voi prezenta astăzi.

Andreea Tonciu şi bărbaţii din viaţa ei

"Eu sunt foarte sinceră şi recunosc că am umblat cu foarte mulţi băieţi, dar nu am avut relaţii serioase cu toţi, până a se ajunge la actul sexual. Relaţii serioase am avut cu şapte bărbaţi", a spus iubita fotbalistului Nicolae Mitea, la Antena 2.

Ramona Gabor nu stă degeaba

Weekendul s-a încheiat cu succes pentru Ramona Gabor. Sora mai mică a Monicăi Gabor a ieşit să se distreze în club alături de o prietenă, dar a plecat la braţ cu un bărbat, pe care l-a agăţat extrem de rapid, scrie Libertatea.

Ilinca Vandici nu vrea să audă de Marica

"Nu am mai vorbit cu Ciprian, nu am ce să vorbesc cu el. Nu am rămas în nicio relaţie cu el pentru că am cu cine să rămân în nu ştiu ce fel de relaţii", a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru Click.ro.

Luis Lazarus, sătul de fiţele lui Botezatu

"El, ca şi pitipoancele de peste tot, ar spune orice ca să apară. Ai înghiţit-o pe aia cu inima, că a făcut nu ştiu câte infarcturi. Eu n-o înghit nici dacă mă baţi", a spus omul de televiziune într-o emisiune de la Antena 2, precizând faptul că Botezatu nu are eloc alura unui om care are probleme de sănătate cu inima.

Nicoleta Luciu, cumpărături din Dragon

În ajunul lui Moş Nicolae, Nicoleta Luciu s-a trezit cu noaptea în cap şi a mers la centrul comercial de la marginea Bucureştiului. După ce a cumpărat un pulover pentru ea, bruneta s-a îndreptat către raionul pentru copii, de unde a plecat cu traista plină, ne informează Cancan.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod