„Prințesa zburătoare“: Fetița de 6 ani care a cucerit lumea cu placa de skateboard - VIDEO

La doar 6 ani, o fetiță foarte talentată stăpânește perfect placa de skateboard. O înregistrare video în care ea face salturi pe o rampă a devenit virală pe rețelele de socializare.
Mișcările pe care Paige Tobin, o fetiță din Australia, le face cu placa de skateboard i-au impresionat pe utilizatorii rețelelor de socializare din toată lumea. Îmbrăcată într-o rochiță roz și cu casca de protecție pe cap, Paige execută sărituri spectaculoase pe o rampă de 3,65 metri înălțime, spre uimirea celor care o urmăresc.

O fetiță talentată la un sport de băieți


Uimitor nu este doar că o fetiță are acest talent și încă vârsta de șase ani, ci faptul că practică skateboardingul de la doi ani! Acum ea a căpătat destulă experiență și câștigă competițiile la care participă.



Paige a fost atrasă de mică de sport. Pe contul său de Instagram, administrat de părinți, sunt postate imagini cu cea pe placa de skateboard de când avea doi ani, dar și de la patru ani, când a început să facă surfing. Luna aceasta, ea a câștigat primul ei concurs de skateboarding pe ciment.



Micuța australiană are o mulțime de fani în toată lumea - pe Instagram o urmăresc 145.000 de admiratori, iar acum, după ce o înregistrare video a fost distribuită de mii de ori pe Twitter, cu siguranță va avea și mai mulți, scrie Daily Mail. Peste trei milioane de oameni au urmărit filmulețul în care Pauge se dă cu placa în ovalul de beton, un spectacol despre care părinții ei au spus că este "petrecerea ei în rochie".

Înregistrarea video a fost făcută pe 29 martie, ziua în care Paige a împlinit șase ani, așa că ea s-a îmbrăcat ca pentru o aniversare, cu o rochiță roz.

Dar în loc de pantofi de lac ori sandale, Paige a ales o pereche de șosete Pride și pantofi sport Vans, apoi și-a pus casca cu imprimeu leopard peste pletele blonde și a început spectacolul.

Citește și: 10 copii din filmele anilor 2000 care au devenit părinți


Într-un alt filmuleț realizat mai târziu, în aceeași zi, fetița se dă cu placa apoi mănâncă o brioșă pe care i-o dă mama ei.

Lumea e la picioarele ei


Internauții sunt topiți după micuța "prințesă zburătoare". Unii au numit-o "o legendă", alții "regină".

Toți sunt de părere că este extraordinară și are un talent rar.

"Aceasta este o rochie de prințesă, foarte potrivită, fiindcă micuța este o regină a skateboardingului", a scris cineva pe Instagram. "E uimitor cum un video cu un copil de șase ani te face să realizezi că va reuși indiferent ce-i va oferi viața mai departe", a comentat alt utilizator.

"Chiar și o prințesă se descurcă", a scris o persoană, impresionantă de aptitudinile micuței Paige. "Ca și Ginger Rogers - face tot ce fac băieții, dar purtând o rochie", a scris altă persoană.

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod