Filme de Oscar sau cine este marele castigator al serii...


Nu stiu daca esti o mare "devoratoare" de filme, nu stiu nici daca duminica noaptea te vei trezi si vei sta "lipita" de televizor, vizionand cea de-a 77-a editie a Premiilor Oscar, dar ceea ce iti pot spune este ca, daca nu vei "participa" la aceasta festivitate, vei avea mult de pierdut. Dupa cum spune gazda showului (mai mult ironic...), Chris Rock, nu vei vedea ultimele tendinte in moda, vedetele stralucind in toata splendoarea lor, si nici nu vei afla prima cine sunt marii castigatori ai serii... Iti propun pentru astazi o incursiune in lumea filmelor care concureaza pentru categoria Cel mai bun film al anului!

Se pot spune multe lucruri despre productiile cinematografice ale anului 2004. Dar poate cel mai definitoriu este faptul ca subiectele abordate graviteaza in jurul biografiilor.
Aceasta sa fie oare tendinta Hollywoodului? Asa se obtine acum succesul - aducand in prim-plan vietile unor personalitati? Ramane sa vedem impreuna...

Peliculele care s-au inscris in competitia de anul acesta au primit aprecierea publicului si a criticii din lumea intreaga. Cu siguranta nu vor fi "gustate" chiar de fiecare spectator in parte si, asa cum spune regula de aur a oricarei competitii, nu poate exista decat un singur castigator... Un singur film dintre cele cinci nominalizate va deveni cea mai buna creatie a anului 2004! Doamnelor si domnilor, va prezentam cele cinci "aspirante" la prestigiosul premiu:

"The Aviator"

"Finding Neverland"

"Million Dollar Baby"

"Ray"

"Sideways"


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod