Cele mai bune imagini din 2020 premiate la International Photography Awards: Juriul a avut o misiune grea

Ediția din acest an a concursului foto International Photography Awards a premiat cele mai bune instantanee realizate de fotografi din întreaga lume. Iată care au fost alegerile juriului!
Peste 13.000 de imagini au fost înscrise în ediția 2020 a concursului International Photography Awards. Juriul a avut sarcina foarte dificilă de a desemna câștigătoarele celor 13 categorii ale competiției, selectând învingătorii dintr-o multitudine de stiluri și genuri.

"În aceste vremuri fără precedent, imaginile din acest an reflectă una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă generația noastră - un eveniment care a afectat fiecare om de pe Pământ într-un fel", a declarat Hossein Farmani, fondatorul și președintele IPA, referindu-se la pandemia de COVID-19.
"Am putut vedea cum fotografia a acoperit pandemia sau cum lumea s-a ridicat împotriva nedreptății - imaginile surprinse sunt impresionante. Pot spune cu ușurință că acestea sunt cele mai bune imagini pe care le-am văzut în ultimele decenii", a adăugat el.

Fiecare fotografie are în spatele ei o poveste pe care o puteți descoperi pe Bored Panda sau pe site-ul competiției International Photography Awards. Iată cele mai bune imagini premiate în acest an!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod