A renunțat la „viața normală“ ca să fotografieze animale sălbatice: 25 de imagini care te fac să uiți de civilizație

Când și-a sacrificat viața obișnuită, Brooke știa clar că merită. Astăzi nu regretă nici măcar o secundă că și-a urmat pasiunea.
Brooke Bartleson iubește animalele. "Nu, chiar iubesc, iubesc, iubesc animalele", a precizat ea pentru Bored Panda. Atât de mult, încât a decis să-și sacrifice ceea ce se numește "viață normală" pentru a-și petrece tot timpul în sălbăticie, fotografiind frumusețea animalelor și pentru a o împărtăși tuturor.

Pasiunea pentru viața în mijlocul naturii a purtat-o din statele americane Wyoming, Utah și Colorado până în nordul Canadei, în Alaska, pe urmele vulpilor, renilor și cerbilor.
Bored Panda a publicat o parte din imaginile pe care Brooke le-a postat pe Instagram și pe site-ul Little Bear Wildlife.

"Vă împărtășesc imaginile mele cu speranța că vă vor inspira pentru a conserva habitatele sălbatice amenințate acum în toată lumea. Și poate vă vor inspira să vă aventurați în natură pentru a vă încerca și voi talentul în fotografierea animalelor sălbatice", a scris ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Will T pe 23 Aug 2020, 10:21
    Evident

    Personal n-am nevoie de fotografii pentru a dezavua această pesta a naturii care e umanitatea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod