Oana Tache predă în DeMoga Summer Camp

VJ-ița MTV și V-Reporter-ul Vocea României, Oana Tache, s-a alăturat proiectului lansat de Marius Moga: DeMoga Summer Camp, care reunește peste 90 de tineri care se vor pregăti, sub îndrumarea unor profesioniști, pentru viitoarea carieră de artist!
În această săptămână, tinerii se pregătesc în cadrul celor 5 workshop-uri: Voce și compoziție, Producție muzicală, Actorie, Dans modern și Foto-video. Pe lângă acestea, Oana Tache va preda cursul intitulat Star System. Acesta include lecții de atitudine pe scenă, body language, dicție și social media tips & tricks.

"Este o bucurie și o onoare să mă regăsesc printre ariștii și specialiștii consacrați care vor preda și îi vor pregăti pe viitorii artiști. E ca și cum m-aș întoarce în timp, la Abracadabra, însă de această dată, sub bagheta marelui magician al sunetului: Marius Moga.
Întotdeauna mi-am dorit să lucrez cu tinerii pasionați de muzică și media.  Promit să le împărtășesc tinerilor toate secretele activității mele, adunate în cei 8 ani la MTV România, dar și din culisele de la Vocea României care abia aștept să înceapă", a declarat Oana Tache.

Cea de-a treia ediție a “Taberei de Muzică” reunește în acest an, atât artiști consacrați care au participat la edițiile precedente, precum Adda, Liviu Teodorescu, Shift, What’s UP, Amna, Narcotic Sound & Christian D, cât și artiști care au acceptat provocarea lui Marius Moga de a compune muzică în echipă și de a pune bazele următorului lor hit.
Între aceștia se numară Alexandra Stan, Nicoleta Nuca, Mira, Lori sau Nicole Cherry.

În cadrul edițiilor precetende ale #TDM, desfășurate la Păltiniș și Alba Iulia, au fost compuse hituri precum: “Atâta timp cât mă iubești” (Andra feat. Marius Moga), “Așa e dragostea” (Andra feat. Liviu Teodorescu), “Pe barba mea” (Marius Moga) sau “Miss Boboc” (Corina).

Găzduite în spațiul pitoresc de la Cheia, cele două tabere au și activități comune, precum workshop-uri în cadrul cărora producătorii, compozitorii și textierii din #TDM3 împărtășesc cu tinerii din cadrul “DeMoga SuMMer Camp” secrete de producție și de creație muzicală.
De asemenea, vor avea loc și întâlniri neconvenționale în care artiștii consacrați vor dezvălui experiențe personale din cariera lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod