Leo Iorga, operat din nou: Cancerul a recidivat

Fostul membru al trupei Compact a fost supus unei noi intervenții chirurgicale după ce cancerul a recidivat. El a fost operat în urmă cu o săptămână, iar joi a mulţumit public echipei medicale. În 2014, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer.

Artistul a fost nevoit să se opereze din nou întrucât cancerul a recidivat. "Au apărut complicaţii cu afecţiunea lui mai veche", au precizat surse medicale citate de Click!. Din fericire, starea lui de sănătate este în parametrii așteptați de medici, după intervenţia chirurgicală.

Cântăreţul a publicat joi un mesaj de mulţumire medicilor de la Spitalul Fundeni şi de la Institutul Parhon din Bucureşti. "Dragi prieteni, Domnul fie lăudat! Azi e o săptămână de la operaţie prin care am trecut cu bine.

Doresc să mulţumesc public echipei de specialişti în chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blăjuţ, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban - Spitalul Clinic Fundeni şi echipei de specialişti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu şi Dr. Simona Jercălău - Institutul Parhon, precum şi specialiştilor în imagistică medicală Dr. Dan Hortopan şi Dr. Mircea Medrea. Abia aştept să ne revedem la concerte, alături de colegii mei de la Pact!", a scris Leo Iorga pe pagina sa de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod