Morar si Buzdugan au facut o pasiune pentru Natalia Gordienko

Dupa o serie de concerte avute la Nisa si Cannes, Natalia Gordienko a revenit in tara pentru a fi prezenta la cel mai ascultat matinal radio din Romania.
Din pacate, in momentul in care artista a ajuns la Bucuresti, a constatat ca bagajul ei s-a pierdut si o data cu el toate tinutele pentru emisiunile si evenimentele programate pentru saptamana aceasta, farduri, inclusiv periuta de dinti.

Ca orice femeie, Natalia este inventiva si extrem de rapida la cumparaturi, asa ca de la aeroport pe drum spre repetitii a reusit sa isi ia necesarul pentru prezenta a doua zi de dimineata in studioul Radio ZU.

Natalia a cantat live noul ei single - Summertime - si Take Me To Church, o piesa care ii place foarte mult, si s-a simtit in largul ei alaturi de Morar si Buzdugan, iar acestia au intampinat-o cu foarte multe aprecieri si au rasfatat-o cu niste cuvinte de lauda.
A cantat, a dansat si i-a cucerit: "Daca ai nevoie de o adresa, de o recomandare de restaurant sau nu stii sa ajungi undeva, orice, astept sa ma suni fara probleme" a declarat Morar in cadrul emisiunii Rai da' buni, unde Natalia a gatit papanasi moldovenesti, a cantat la pian, si-a amintit pozitiile invatate la balet si  a cantat live, alaturi de trupa ei, cele doua piese.

Si pentru ca zambeste mereu si e pozitiva, Natalia incheie saptamana foarte bine, pentru ca dupa zeci de telefoane si reclamatii, valiza a aparut si a ajuns in posesia ei, exact inainte de a pleca din nou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod