Catalin Botezatu s-a intors din vacanta la Riccione cu valiza doldora de forme pentru prajituri

Timp de sase zile Catalin Botezatu s-a relaxat pe Riviera Adriatica in cochetul orasel Riccione alaturi de un grupde prieteni.
"Am fost in vacanta dar am fost si cu treaba, ca de obicei, in septembrie o sa lansam linia de vinuri Bote D'Amore si aici, la Blue Bar, cel mai frumos si cel mai vechi bar de pe promenada din Riccione, detinut de familia Gentile, prietenii mei, de care se ocupa romanca noastra Diana Cordeanu care e casatorita de13 ani cu unul dintre fratii Gentile cu care are nu un baiat, ci doi copii superbi, Asia si Michelangelo. Nu are un salon de frumusete asa cum am citit in ziare, detin aceasta terasa bar cu pasticerie care este o frumusete si un punct de atractie maxima al oraselului.
Toata familia, inclusiv ea, munceste acolo de dimineata de la 7 pana tarziu in noapte la ultimul client.In septembrie o sa am aici lansearea vinurilor dar si un show de moda la care vor participa nume sonore din viata publica din Italia".


Intrebat daca a facut cumparaturi la Riccione, Bote a spus ca a cumparat cadouri pentru cei dragi. "M-am dus la relaxare nu la shopping, am cumparat mici daruri si multe forme de prajituri specifice zonei pentru prietenii mei de la Adore Cakes care mi-au dat misiunea sa adun retete traditionale de canoli si alte specialitati dulci ale zonei.
Valiza mea Lamonza a rezistat cu succes la toate formele pe care le-am indesat in ea"
, a conchis designer-ul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod